Christiania Englen 2015 edition

Kronprinsesse Mary modtager Christiania Angel

Kronprinsessen af Danmark har modtaget “med stor glæde” en kopi af den netop udgivne roman Christiania Angel. Kronprinsesse Mary har modtaget et kopi i sit hjem i Amalienborg, Fr. V111 Palads i København.
R
omanen blev indsendt til hende med en kort bemærkning: “Vi håber du nyder dette sjove futuristiske eventyr om engleblide Freja og den eventyrslystige Hans Christian O’Reilly Andersen.” 
Christian Schønau, chef for det kongelige hof og kammerherre, sendte et svar fra prinsesse Mary: “Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen har bedt mig takke for Deres venlige brev og bogen Christiania Angel. Bogen blev modtaget med stor glæde. “
I løbet af 200 års fejringen af H.C. Andersen, (i 2005), Kronprinsesse Mary og hendes mand, Kronprins Frederik – den næste i rækken til den danske krone – markerede jubilæet i London, New York og Australien, hvor Kronprinsesse Mary blev gjort til honorær H.C. Andersen ambassadør i Australien.
Kronprinsesse Mary er kendt globalt som en kvinde med høje standarder, og ingen tvivl om at hun vil nyde vores freaky eventyr om Danmarks unikke freetown i København.
Kronprinsesse Mary blev kronet den mest stilfulde Royal for andet år i træk i august.